logo_FR-transparent-RGB-1920x960px

Com aconseguir pel teu projecte imatges i vídeos que reflecteixin la teva autenticitat i t’acabin diferenciant de la resta.

Si ets emprenedor@ conscient, psicòleg@ o terapeuta segurament que t’has trobat amb el problema d’aconseguir imatges i vídeos que reflecteixin la teva autenticitat i t’acabis diferenciant de la resta. Molt probablement també et deus haver trobat amb la manca de temps a l’hora de fer-t’ho tu mateix o cercar material de qualitat que estigui amb sintonia amb el teu projecte

És ben sabut que les imatges i vídeos que copsen les xarxes socials i moltíssimes webs provenen de bancs d’imatges i de la totpoderosa IA. Tanmateix, la majoria acostumen a ser les més desitjades del moment i totes acaben assemblant-se perquè hi ha poca varietat: somriures a dojo, escenes zen, joventut immaculada, bellesa idealitzada, gestos que clamen al cel, capvespres infinits…I és que l’usuari, disposa d’un material al qual accedeix tothom de manera gratuïta, i si es pretén una mica més de qualitat, s’ha de pagar els conseqüents drets d’autor.

Quan penses amb el teu projecte,  fins a quin punt aquests bancs d’imatges transmeten l’essència del teu projecte conscient? Connecten amb el teu client potencial? Responen a la teva marca personal? (colors, estil…). I encara més, són imatges i vídeos que parlen de tu, de la teva activitat conscient amb sensibilitat i emoció? Sents que a nivell d’imatge t’estàs diferenciant de la resta?

Em comentava una psicòloga infantil com li agradaria mostrar visualment amb quina il·lusió van la canalla a les seves sessions i transcendir les pors que giren entorn de la teràpia psicològica infantil.  Transmetre com els infants viuen el procés terapèutic com a quelcom plaent, com un espai d’acompanyament emocional on el joc i l’acollida estan sempre presents. 

Em pregunto si aquest és també el teu anhel més preuat, si t’agradaria donar a conèixer la teva activitat conscient de manera honesta i autèntica, mostrant qui ets  i al mateix temps sentir que realment t’estàs diferenciant de la teva competència com un valor afegit

Per aconseguir-ho, és necessari comptar amb un professional intuïtiu, sensible i proper que sàpiga sintonitzar  i connecti amb l’essència i necessitats del teu projecteUn bon fotògraf és insubstituïble, com em comentaven fa uns dies. És imprescindible que conegui de primera mà la teva activitat, les teves necessitats, com vibres realitzant la teva feina, quin és el teu propòsit vital, sentir la teva energia en directe. En definitiva, conèixer-te.  La càmera pot testimoniar, tanmateix sense una ànima que es commogui és un marc sense contingut, una imatge estereotipada més. Per un bon  fotògraf és imprescindible aquesta connexió prèvia sense càmera

També per tothom és coneguda la por a la càmera, com ens pot arribar incomodar i intimidar la seva presència. En el fons, el fotògraf entra en la teva intimitat, en el teu univers. Aquesta pot ser una de les moltes raons del perquè hom pot acabar optant per fer-s’ho un mateix o tibar directament dels bancs d’imatge. La meva experiència em diu que quan no hi ha comoditat per les dues parts no pot sortir unes bones fotos o un bon vídeoLes solucions passen per expressar com ens sentim en cada moment, el respecte mutu, comprendre  el projecte i cercar també la màxima discreció possible quan s’està realitzant el reportatge.  

Un altre factor important és el temps. Hi ha qui no està disposat a invertir el temps necessari per obtenir unes bones fotos de qualitat o  aconseguir imatges o vídeos que toquin la fibra del client potencial. El professional aquí pot acabar sent decisiu. Disposa dels coneixements i experiència necessaris per acabar tocant la melodia desitjada amb un bon treball que transmeti l’essència del teu projecte, un arxiu d’imatges propi que et ressoni de veritat i t’acabis diferenciant a nivell visual de la competència. D’altra banda, un bon fotògraf dedica temps i amor a un projecte perquè surti un bon maridatge.

Per últim, m’agradaria que fessis la prova de revisar i observar atentament els vídeos i imatges de collita pròpia o que hagis descarregat d’un banc d’imatges relacionats amb el teu projecte conscients. Quantes t’hi pots identificar i reconèixer autènticament? Quantes parlen de la teva activitat? 

Si aquest contingut t’ha resultat t’ajuda, t’animo a què et posis en contacte amb mi i busquis l’ajuda d’un professional de la fotografia i el vídeo per unes merescudes imatges professionals que realment reflecteixin l’essència del teu projecte, de la teva persona i del teu sentir.

× Parlem-ne!